Zorgen dat triage wérkt

Wij zijn Bloom. Wij zorgen dat triage wérkt. Zodat het doet waarvoor het bedoeld is:

  • De zorgprofessional bepaalt doeltreffend en veilig wat nu moet, en wat kan wachten.
  • De zorgvrager voelt zich gehoord en serieus genomen.
  • Het team van zorgverleners trieert met plezier en overtuiging.

Dit doen we door niet alleen aandacht te geven aan de triage zelf, maar ook en vooral aan de mensen in het team. De basis is goede samenwerking, heldere communicatie en een leidinggevende die kan verbinden. Als dat op orde is, is de triage effectiever, de zorg beter en het werk leuker!

Steeds meer zorgorganisaties zetten triage in om de zorgvraag te filteren. Of het nu een huisartsenpraktijk, huisartsenpost of andere zorginstelling is, triage werkt!

Wij brengen teams in de zorg verder. Met trainingen, teambuilding en (team)coaching; op locatie of online.

“Bloom maakt echt scholing op maat. De trainers nemen de tijd, luisteren goed en vragen door naar hoe je het wil zien. Dat is essentieel, want elke organisatie is nu eenmaal anders.”

– Directeur huisartsenpost

Wat wij doen

Triage

Triage is de zorgvuldige en vakkundige beoordeling van de zorgvraag: welke zorg is op welk moment nodig en wie kan deze het beste bieden?

Communicatie

Communicatie is de sleutel tot verbinding. De basis voor een sterk team is goede communicatie. Maar wat is dat soms een uitdaging…

Samenwerken

Samenwerken is meer dan samen werken. Goede samenwerking is zó belangrijk! Zowel om goede zorg te kunnen geven, als om zelf plezier in je werk te houden.

Leiderschap

Leidinggeven is balanceren tussen steunen en sturen. Van jou als leidinggevende wordt verwacht dat je faciliteert dat je team optimaal kan (samen)werken.

Onze klanten

Logo Voor Spoed Bloom
Logo Voor Spoed Bloom
Logo SAG Bloom
Logo SAG Bloom

Benieuwd of wij ook jouw team kunnen helpen?

Wij denken graag met je mee.