Monique de Ruijter

Met ingang van 1 januari 2017 versterkt Monique de Ruijter het team als vennoot!

foto Monique klein.2JPG

Even voorstellen:
Mijn naam is Monique de Ruijter en samen met mijn man, onze 3 kinderen en hond wonen we in het rustige dorpje Haaften in Gelderland. Als 18-jarige begon ik als doktersassistente in een duo huisartsenpraktijk. Na een aantal jaar maakte ik een uitstapje naar de tandheelkunde waar ik werkte als preventie- en orthodontieassistente. De huisartsenzorg trok, waardoor ik toch weer de overstap maakte en weer ben gaan werken op de huisartsenpost. De eerste jaren deed ik dit  als triagist en later als teamcoördinator.

Toen mijn jongste naar de basisschool ging begon het bij mij te kriebelen en wilde ik mij graag verder ontwikkelen. De HBO-opleiding Zorgmanagement gaf mij veel inzicht in mijzelf, in organisaties en hoe deze werken. Bovenal werd ik bevestigd in mijn gevoel en overtuiging dat mensen in die organisaties beter functioneren als ze weten wat hun talenten zijn en deze kunnen ontwikkelen. Later in de coachopleiding en de ervaring in de praktijk is deze overtuiging alleen maar sterker geworden.

Graag wil ik door mijn persoonlijkheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en praktische kijk mensen en organisaties hierin verder helpen.

Monique als nieuwe vennoot over Josianne, Rita en Eugenie:
3 prachtmeiden met het hart op de goede plaats. Meiden die open, vriendelijk, betrouwbaar, kennisrijk en met humor praktijken en posten bezoeken om daar samen te kijken naar ‘de bedoeling’ en wat helpt om weer te komen tot de kern, het hart van je werk en je organisatie.


Bloom en ik: vanaf nu gaan we samen!

Graag blijven we bij jullie als praktijken en huisartsenposten betrokken en gaan we samen op zoek naar ‘de bedoeling’ en de talenten die helpen om deze bedoeling te realiseren!

Meer lezen over het team? Klik hier