Wie zijn wij

Wij zijn Josianne Uitsnede Rita JoosVreeburg en Rita Nieuwenhuis. Wij hebben elkaar in 1995 leren kennen als communicatieadviseurs bij een internationaal  adviesbureau. Vanaf 1999 werken wij beiden zelfstandig. In 2006 zijn wij als trainers en adviseurs gestart met Bloom Communicatie met  Zorg en werken wij met name voor huisartsenposten. In 2011 zijn wij samen met Eugenie van Miltenburg gestart met Bloom Praktijken, gericht op de huisartsenpraktijk.


In April 2016 interviewde 'De ontmanager' Thom Verheggen Josianne Vreeburg, Rita Nieuwenhuis en Eugenie van Miltenburg over hun bedoeling, de regels en protocollen in de huisartsenzorg en de uitdagingen van de zorgprofessional.
Bekijk het interview hier.Josianne over Rita:
“Rita is als geen ander in staat het mooie, het krachtige in de aRita uitsnedender te zien. Natuurlijk heeft iedereen oordelen en aannames, maar Rita heeft er weinig. Vandaar dat mensen, waaronder ikzelf, snel voelen dat ze zichzelf kunnen zijn, zich niet mooier of leuker voor hoeven te doen. Heerlijk om te zien hoe snel zij in een training contact heeft met iedereen en alle deelnemers zonder omhaal met hun wel en wee voor de dag komen. Daarbij is Rita een praktische, creatieve geest. Altijd weet zij het beschouwende te vertalen naar iets wat tastbaar en leuk is voor wie ermee aan de slag moet. Ik denk dat we nog wel jaren samen vooruit kunnen!!”

 
Rita over Josianne:
“Josianne luistert, observeert, analyseert enuitsnede Joos weet vaak precies waar de schoen wringt. Dit weet ze op een hele prettige en heldere manier duidelijk te maken. In persoonlijk contact raakt ze mensen door haar betrokkenheid en in een groep weet ze zodanig te boeien dat mensen aan haar lippen hangen. Afgewisseld met een enorme dosis humor! Josianne weet waar ze het over heeft en ik weet heel goed wat ik aan haar heb; een gedreven en betrokken collega waarmee ik niet voor niets al zo lang samen werk en al zoveel ideeën mee heb kunnen ontwikkelen. En ideeën hebben we genoeg…..!”


Neem contact met ons op wanneer u meer over ons wilt weten.