Wie zijn wij

Josianne Vreeburg en Rita Nieuwenhuis zijn in 2006 gestart met Bloom Communicatie met Zorg, gericht op de huisartsenpost. Eugenie van Miltenburg hebben wij in 2005 leren kennen als manager van de huisartsenpost in Zoetermeer. Eugenie was al vanaf 2006 als freelancer betrokken bij Bloom.

Samen met Eugenie zijn wij in 2011 gestart met Bloom Praktijken, gericht op scholing, coaching en advisering van de huisartsenpraktijk.

Met ingang van 1 januari 2017 versterkt Monique de Ruijter het team als vennoot. Zij is al jaren werkzaam in de huisartsenzorg; als doktersassistent, triagist en teamcoördinator. De afgelopen 3 jaar hebben wij Monique beter leren kennen toen ze als freelancer met ons werkte.

In April 2016 interviewde 'De ontmanager' Thom Verheggen Josianne Vreeburg, Rita Nieuwenhuis en Eugenie van Miltenburg over hun bedoeling, de regels en protocollen in de huisartsenzorg en de uitdagingen van de zorgprofessional.  Bekijk het interview hier.

bloomies tekenen

Monique als nieuwe vennoot over Josianne, Rita en Eugenie:
“3 prachtvrouwen met het hart op de goede plaats. Vrouwen die open, vriendelijk, betrouwbaar, kennisrijk en met humor praktijken en posten bezoeken om daar samen te kijken naar ‘de bedoeling’ en wat helpt om weer te komen tot de kern, het hart van je werk en je organisatie.”

Josianne, Rita en Eugenie over Monique:
Voor ons is Monique een zeer betrouwbare, energieke, snel werkende collega. Een vrouw die vanuit de praktijk haar vakmanschap ontwikkelde en vol overtuiging mensen ondersteunt bij het versterken van hun eigen vakmanschap en bijdrage aan een bloeiende samenwerking binnen hun team. Monique staat met beide benen op de grond, maakt het niet moeilijker dan het is en kan met haar praktische vragen ons en onze klanten laten reflecteren; hoe draagt wat we doen bij aan waar we voor staan en gaan?! Mooi meegenomen is dat Monique ons team verjongt en dat versterkt de toekomst van Bloom!

foto Monique klein.2JPG

Josianne, Rita en Monique over Eugenie:

“Eugenie werkt vanuit haar hart, is mede vanuit haar achtergrond, erg begaan met iedereen die in de zorg werkt. Haar betrokkenheid en eerlijkheid maken haar een collega, trainer en coach waar je op kan bouwen en vertrouwen. Eugenie laat, in trainingen en in haar werk als coach, zien dat zij het beste in mensen naar boven wil halen door ze een vriendelijke spiegel voor te houden. En als het erop aan komt, laat ze met veel begrip zien en ervaren hoe het anders kan en is ze meer dan bereid om de groep of de persoon verder te helpen. Dat doet ze dan met een aanstekelijke sprankel!”

eusklein

Meer weten over Josianne en Rita? Klik dan hier.